Onze cultuur

Diversiteit verwelkomen we

Voor iedereen bereikbaar

GVB zorgt ervoor dat de stad Amsterdam voor iedereen bereikbaar is. Een stad met een verscheidenheid en diversiteit van bewoners en bezoekers. Deze diversiteit zie je ook terug in onze organisatie; wij zijn een afspiegeling van de Amsterdamse samenleving.

Wij verwelkomen diversiteit

Bij GVB werken bevlogen medewerkers met een verscheidenheid aan achtergronden, geaardheid, geloof, leeftijdsopbouw, etnische achtergrond en opleiding. Wij vinden dat een divers samengesteld team betere besluiten neemt en effectiever is. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en zetten ons in voor werkgelegenheid voor alle Amsterdammers. Studenten van diverse studies lopen bij ons stage en scholieren nemen deel aan projecten waarin zij bij GVB ‘lerend werken’. Ook helpen wij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om weer te integreren.

Met ongeveer 5.000 medewerkers, uitzendkrachten en externen behoort GVB tot de grootste werkgevers in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Diversiteit verwelkomen we!

 

 

© GVB may 2020