Pers en nieuwsmedia

Deel deze pagina

Pers- en mediavragen

Ben je journalist? Dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze woordvoerders Edgar van de Pas of Mireille Muller via [email protected] of 020 4605885. Dit nummer is alleen voor journalisten. Buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen is dit nummer doorgeschakeld naar de piketdienst. In geval van calamiteiten schakelen zij met de woordvoerders.

Overige vragen

Ben je géén journalist, en heb je een vraag, klacht of opmerking? Dan helpen onze collega’s van Klantenservice je graag verder. Je kunt Klantenservice van maandag t/m zaterdag tussen 08.00 uur en 19.00 uur bereiken op 0900 – 8011 (gebruikelijke belkosten). Of neem contact op via het contactformulier op de website, Twitter of Facebook.

Foto- en filmopnames

Wil je foto- of filmopnames maken in onze voertuigen, op een station of GVB-locatie? Hiervoor gelden voorwaarden en is toestemming nodig. Verzoeken worden alleen via het online formulier behandeld. Houd rekening met een reactietijd van maximaal 5 werkdagen. Voor opnames op de openbare weg (bij bus en tramhaltes) is géén toestemming nodig.

© GVB june 2024