Win kaarten voor de premiere

Op 14 februari 2020 gaat de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg in première in het Internationaal Theater Amsterdam. Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers verloten we 5 x 2 kaarten voor deze première ter waarde van 2 x € 24,50. Je kunt je tot en met woensdag 29 januari inschrijven. We loten op 30 januari.

Maak kans op twee kaartjes


Rodaan Al Galidi schreef in 2016 het veelgeprezen boek Hoe ik talent voor het leven kreeg is over het leven- en eindeloze wachten- in een AZC. Acteurs, musici en zo’n vijftig statushouders brengen dit voor nu het eerst op het toneel. Samen nemen zij het publiek mee in de levens van de mensen die in het AZC wonen en werken en die soms hopeloos verstrikt raken in het systeem.

De voorstelling vertelt het verhaal van Semmier Kariem, een jonge man die asiel aanvraagt en droomt van een nieuw leven. Het AZC wordt voor hem een bijna magisch dorp waar hij Nederland vanaf de zijlijn bestudeert.

Theater, dans, live muziek

In deze kleurrijke voorstelling komen theater, muziek en dans samen in een groots opgezette theaterbeleving. De gezelschappen WAT WE DOEN, het Amsterdams Andalusisch Orkest, George & Eran Producties en ICK Amsterdam bundelen hun krachten en zetten het AZC als een dorp met eigen wetten en regels neer op het toneel. Samen met vijftig spelers met een vluchtverleden, die het verhaal van Semmier zelf op hun eigen manier aan den lijve hebben ondervonden, vertellen zij dit bijzondere verhaal van Al Galidi in het theater.

Bekijk website van de voorstelling

© GVB may 2024