Leesduur Minder dan een minuut

Met tram 26 naar Superflirt Festival

Zondag 25 augustus vindt de tweede editie van Superflirt Festival plaats bij Kaap Amsterdam. Superflirt is een queer en open-minded festival voor, met en door de LHBTIQ+ community. Bij zes bekende stages kun je je onderdompelen in diverse muziekstijlen.

Superflirt heeft als doel om bezoekers een unieke ervaring te laten beleven in een veilige en open minded omgeving en tegelijk verschillende subculturen uit de queerscene met elkaar te verbinden. GVB steunt Superflirt, omdat ook wij het belangrijk vinden dat iedereen zichzelf kan zijn, open minded kan denken, en zich welkom en veilig in onze voertuigen of veerponten voelt.

Het festival is goed te bereiken met onze tram 26. Elke 10 minuten vertrekt de tram vanaf CS IJzijde richting IJburg. In 8 minuten ben je bij de halte Bob Haarmslaan. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar Superflirt bij Kaap Amsterdam, IJdijk 10 in Amsterdam.

Het winnen van tickets voor Superflirt Festival is gesloten

De winnaars krijgen via hun e-mailadres bericht van de organisatie van Superflirt. Over de uitslag en toekenning van de tickets kan niet worden gecorrespondeerd.

© GVB september 2024