Start landelijke campagne ‘Het OV is OK’
Leesduur 2 minuten

Start landelijke campagne ‘Het OV is OK’

Vanaf 23 juni is de landelijke multimediale campagne het OV is OK weer te zien. Deze campagne ging voor het eerst in het najaar van 2020 live maar werd toen door het toenemend aantal besmettingen tijdelijk stopgezet.

Samen met alle andere vervoerders in Nederland zijn wij te zien in deze OV is OK campagne waarbij de reiziger door de OV-sector wordt uitgenodigd om te reizen met het OV.

Alle seinen op groen

Met steeds minder besmettingen en meer gevaccineerde Nederlanders zijn er vanaf zaterdag 26 juni nog meer versoepelingen. We kunnen meer op pad en dus gaat het OV ook weer een grotere rol spelen.  Alle seinen staan op groen om weer met de bus, tram, metro of pont te gaan om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan een musea of een terrasje te pakken op het Leidseplein.

Waar en wanneer te zien?

De multimediale campagne ‘Het OV is OK’ is de komende drie maanden te zien op tv, radio, online en op social media. Lees hier het persbericht. Meer informatie over de campagne is  ook te vinden op www.ov-ok.nl.

Mondkapje blijft verplicht in het OV

Het mondkapje blijft voorlopig in en om het OV verplicht, dus vergeet deze niet. Probeer ook zoveel mogelijk op rustige momenten te reizen. Hoe druk of rustig het in een voertuig is op het moment dat je wilt gaan reizen, zie je eenvoudig in de GVB app of op  gvb.nl bij een reisadvies of bij de lijninformatie.

We kunnen niet wachten om iedereen weer te zien. Dus graag tot ziens in ons OV!

 

© GVB july 2024