Leesduur 2 minuten

Als een baas

Altijd al trainer willen zijn van een voetbalteam, cameraman bij een televisieprogramma of misschien wel trambestuurder? Mis deze kans dan niet.

Op 20 november is het World Children’s Day, een dag waarop we extra aandacht hebben voor de rechten van kinderen. Een van de rechten is dat kinderen gehoord worden, niet alleen thuis en op school, maar overal.

Daarom organiseren wij in samenwerking met Unicef ‘Als een baas’. Samen met andere organisaties zijn er talloze functies beschikbaar gesteld voor kinderen, zodat zij op 20 november de kans krijgen om het als een baas voor het zeggen te hebben.

Als een baas voor een dag Ben jij Als een baas voor een dag bij GVB?

Als een baas voor een dag Ben jij Als een baas voor een dag bij GVB?

Tramconducteur als een baas?

Ben jij gek op trams en vind je het leuk om door Amsterdam te reizen? Dan hebben wij de baan voor jou! Wat we zoeken:

  • Je bent tussen de 10 en 14 jaar oud
  • Je bent niet verlegen
  • Je bent gastvrij en vriendelijk
  • Je bent vrolijk
  • Je houdt van vervoersmiddelen
  • Je bent beschikbaar op 20 november van 10.00 uur tot 13.00 uur in Amsterdam

Op je werkdag als tramconducteur ben jij samen met de trambestuurder als een baas. Jij zorgt ervoor dat mensen met een geldig vervoersbewijs in de tram zitten en wanneer ze vragen hebben help jij ze verder. Ben je een echte vroege vogel? Dan mag je ook al om 6.00 uur starten en samen met de bestuurder vertrekken uit de remise (wel even aan je ouders vragen of ze je zo vroeg kunnen brengen).

Doe je mee?

Lijkt het je leuk om zelf een dagje mee te draaien als tramconducteur of in één van de vele andere functies? Geef je dan meteen op bij de website van Unicef. Let op: je moet doorbladeren naar onderen op de pagina om je op te geven. Tot snel!

© GVB june 2024