Leesduur 2 minuten

Speurtocht voor alle leeftijden in het OV

Voor iedereen die het leuk vindt om spelenderwijs Amsterdam te ontdekken met het OV is er nu de GVB Speurtocht. In Amsterdam zijn 16 GVBeestjes verstopt, allemaal op OV-haltes bij bijzondere plekken. Vind minimaal 6 GVBeestjes en maak een selfie met ze als bewijs. Beantwoord ook de vraag die bij de bijzondere plek hoort. Bij het spel ontvang je ook bonnen voor leuke kortingen in de stad.

Kies je favoriete categorie of doe ze in de mix

In de buurt van elk GVBeestje is iets leuks te beleven of te zien. Er zijn 4 categorieën: Kunst & cultuur, Eten & drinken, Kids, en Historie. Kies zelf welke beestjes je gaat zoeken. Je hoeft de categorieën dus niet op volgorde te bezoeken. Je mag lekker mixen als je wilt. Als je er maar 6 vindt.

Ontdek de stad Beestje bij Beestje

Ontdek de stad Beestje bij Beestje. De kit is ook in het Engels beschikbaar.

Je hebt 6 GVBeestje gevonden, wat nu?

Heb je 6 of meer selfies gemaakt en de bijbehorende vragen beantwoord? Laat deze dan bij GVB Service & Tickets op het Centraal Station controleren. Als je alles goed hebt, win je een leuke prijs.

Altijd prijs met de kortingsbonnen

Bij het spel krijg je een aantal bonnen voor leuke kortingen in de stad. Vergeet ze dus niet te gebruiken! Zo kun je tijdens het spel genieten van leuke extra’s bij diverse (horeca) gelegenheden.

Check zelf even of de (horeca) gelegenheden waar je langs gaat open zijn. Sommigen zijn bijvoorbeeld op maandag dicht of tijdens de wintermaanden deels gesloten.

Wat kost het spel en waar koop je het?

De GVB Speurtocht koop je voor € 3,- bij Service & Tickets op het Centraal Station. Je krijgt een luxe pakketje met daarin een plattegrond met uitleg en de kortingsbonnen die je tijdens de speurtocht kunt gebruiken of op een later moment.

© GVB april 2024