The voice, met Waylon, Lil' Kleine, Anouk en Ali B.
Leesduur 2 minuten

The Voice in de Noord/Zuidlijn

De echte liefhebbers hoeven we hier niets uit te leggen. Zij zitten vrijdagavond om 20.30 uur paraat om de nieuwe editie van The Voice te volgen. Toch is er een goede kans dat je al eerder een glimp opvangt van The Voice. Op vrijdagochtend 2 november zijn een aantal talenten al te zien en te horen op en rond de Noord/Zuidlijn!

Bekende stemmen van The Voice

Als je op vrijdagochtend met de Noord/Zuidlijn rijdt, valt het je mogelijk al op dat je een andere, maar toch bekende omroepstem hoort. Geen medewerker van GVB ditmaal, maar Anouk, Waylon, Ali B of Lil’ Kleine die speciaal voor de nieuwe editie, omroepberichten hebben ingesproken. Ze zijn vrijdag te horen tot en met 13.00 uur ’s middags. Natuurlijk hebben zij zelf hun eigen, karakteristieke draai gegeven aan deze berichten. Heb jij ze al herkend?

Tijdelijk omroepbericht op station Zuid

Voorprogramma in de Noord/Zuidlijn

Voor het echte werk moeten we natuurlijk wachten op de start van het programma, maar er is een goede kans dat je ’s ochtends al in een verrassingsoptreden belandt! Zowel Menno, Sarah Jane als de band Naverone zijn op nog geheime locaties te vinden in en rond de Noord/Zuidlijn. In de ochtend worden opnames gemaakt door RTL4. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé zijn aanwezig als gastvrouw en -heer van de show.

De band 'Naverone' in een eerder optreden.

De band ‘Naverone’ in een eerder optreden.

Niets missen?

We hopen vooral dat we je samen met RTL4 een leuke en verrassende start van de dag bezorgen, maar jij wilt natuurlijk graag weten wáár je dan moet zijn. Volg ons daarom via social media (Facebook en Twitter) voor de laatste aanwijzingen, dan kan het bijna niet mis gaan. Veel plezier en goede reis!

Misschien treft jij Menno vrijdag 2 november in de Noord/Zuidlijn!

Misschien tref jij Menno vrijdag 2 november in de Noord/Zuidlijn!

© GVB june 2024