Leesduur 2 minuten

Werkenbijgvb.nl genomineerd voor award

Uit maar liefst 500 organisaties is GVB samen met 11 andere bedrijven genomineerd voor de Digitaal-Werven Award voor de beste corporate recruitmentsite. Digitaal-Werven organiseert de wedstrijd en heeft de recruitmentsites beoordeeld op 100 onderdelen: welke informatie verstrekt het bedrijf over de sollicitatieprocedure? Binnen welke termijn krijg je antwoord en hoe snel worden vragen via social media beantwoord? Ook een mystery sollicitatie door Digitaal-Werven was onderdeel van de selectie.

GVB is zeer aangenaam verrast met de nominatie. Peter Buisman, manager HR bij het Amsterdamse vervoerbedrijf: “Het is voor mij en mijn team een enorme eer om uit 500 bedrijven geselecteerd te worden en samen met 11 anderen in de race te zijn voor deze award. Het eerste contact dat je als sollicitant met je potentiële nieuwe werkgever hebt, is ontzettend belangrijk. Het zegt zo veel over het bedrijf waar je misschien gaat werken. Wij steken veel aandacht in onze wervingssite, werkenbijgvb.nl en proberen deze dagelijks nog beter te maken.”

Tot 30 september is het mogelijk voor publiek om op GVB te stemmen. De vijf bedrijven met de meeste stemmen worden daarna door een deskundige jury beoordeeld. Op 2 november wordt de uitslag bekend gemaakt.

Stemmen kan tot 30 september

Buisman: “Wij hopen natuurlijk eind september bij de beste vijf te zitten, en daarvoor hebben we de stem van het publiek nodig. Ga naar www.digitaal-werven.nl/stemmen en stem op ons!”

© GVB june 2024