Leesduur 2 minuten

Banendag GVB op 10 november

Ben je op zoek naar een niet zo alledaagse baan waar je heel zichtbaar werk kunt verrichten voor Amsterdam? Wij zijn op zoek naar vakspecialisten die van aanpakken weten en alles op alles zetten om reizigers vlot en comfortabel naar hun bestemming te brengen. We zoeken diverse collega’s in uiteenlopende vakgebieden. Iets voor jou? Bezoek onze banendag op 10 november aan de remise in de Lekstraat. Aanmelden kan via een email naar [email protected]Onze collega’s staan voor je klaar om je meer te vertellen over GVB zelf en natuurlijk beantwoorden zij graag alle vragen die je hebt.

Op dit moment zijn we op zoek naar tientallen collega’s. Voor een actueel overzicht kan je terecht op onze vacaturesite. Zit hier iets voor jou tussen of denk je erover om in de toekomst misschien te solliciteren bij GVB? Onze collega’s staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je een inkijkje te geven in het dagelijkse werk bij GVB. Of je nu op zoek bent naar een baan als technicus, bestuurder of logistiek medewerker: we zijn van alle markten thuis.

Werken voor de stad

Als je voor GVB kiest, kies je niet zomaar voor een werkgever. Wij staan samen midden in de Amsterdamse samenleving en we willen graag de beste stadsvervoerder van Nederland worden. We doen er alles aan om dat te bereiken. We zorgen bovendien goed voor onze medewerkers. Wist je bijvoorbeeld dat we in de top-drie schitteren van de beste werkgevers van Amsterdam? Het personeelsverloop is opvallend laag en dat is niet voor niets. GVB is een werkgever die verbindt. Het is verrassend aangenaam werken bij ons en de cultuur is openhartig en gastvrij. Samen zetten we ons vol in voor een nog betere dienstverlening voor onze reizigers én voor onze medewerkers.

Solliciteren tijdens de banendag

Heb je een leuke functie gezien en ben je enthousiast geworden over GVB? Tijdens de banendag kan je direct bij ons solliciteren. Zorg ervoor dat je je CV bij de hand hebt en ga in gesprek met één van onze collega’s. Net zo makkelijk! Je bent van harte welkom op zaterdag 10 november aanstaande tussen 10.00-15.00 uur bij onze remise aan de Lekstraat (officiële adres: Kromme Mijdrechtstraat 25; de ingang zit ter hoogte van de Lekstraat). Aanmelden kan via een email naar [email protected]. Graag tot ziens op de 10e!

© GVB june 2024