IJveer
Leesduur 2 minuten

Extra inzet veren en Nachtpont tijdens Museumnacht Amsterdam 2018

Op zaterdag 3 november 2018 vindt de negentiende editie van de Museumnacht Amsterdam plaats. Vanwege de bijzondere aandacht die de organisatie van de Museumnacht dit jaar ook schenkt aan plekken in Amsterdam Noord, varen we extra en vaak met onze veren. De makers van de Pontcast verzorgen tijdens Museumnacht Amsterdam 2018 het programma genaamd ‘De Pontcast Live’ op een speciale NDSM-Nachtpont.

Live talkshow NDSM-Nachtpont

In ‘De Pontcast Live’ onder leiding van interviewer Sammie van den Broek schuiven diverse gasten aan op de NDSM-pont tussen 20:00 en 02:00 uur. Tijdens de overtocht op deze Nachtpont wordt gepraat over Amsterdam Noord, kunst & cultuur en natuurlijk de Museumnacht zelf. Als reiziger kun je gelijk meegenieten van de talkshow, achteraf terugluisteren kan natuurlijk ook; de podcast wordt online gezet. Daarnaast kun je op deze Nachtpont ook het bijzondere werk van illustrator Rachelle Meyer bewonderen. Haar ‘Faces on the Ferry’-illustraties worden inmiddels steeds beroemder. Rachelle maakt tijdens een aantal afvaarten van de Nachtpont ook live nieuw werk.

Extra inzet veren

Naar de NDSM-werf varen we zaterdagavond van 19:00 uur tot zondagochtend 02:00 uur dus met een extra veer. Andere locaties aan het IJ zijn zoals gebruikelijk met het Buiksloterwegveer te bereiken. Deze vaart tot zondagochtend 02:30 uur elke zes minuten.

 

Museumnacht Amsterdam 2018

Museumnacht Amsterdam 2018

© GVB may 2024