Leesduur 2 minuten

Schrijf je nu in voor je Noord/Zuidlijn testrit!

De data en tijdstippen van de Noord/Zuidlijn testritten zijn bekend. Je kan je vanaf nu inschrijven voor een Noord/Zuidlijn testrit: vanaf 20 april starten we met de testritten! Met verschillende scenario’s oefenen we ongeveer zes weken lang met testreizigers op onze nieuwste metrolijn, en daar hebben we jouw hulp hard bij nodig.

We beproeven de Noord/Zuidlijn zodat we per 22 juli onze reizigers een zo’n aangenaam mogelijke reis kunnen bezorgen. De testen op de Noord/Zuidlijn vinden plaats op verschillende dagen, zowel doordeweeks als in het weekend. Ook de tijden variëren: tests vinden vooral in de ochtend en avond plaats. Een testrit duurt meestal vier uur. Schrijf je nu in voor een van onze testritten en zie welke testshifts beschikbaar zijn.

Om deze video te bekijken moet je eerst onze cookies accepteren

Accepteer onze cookies

Inschrijven voor een Noord/Zuidlijn testrit

Ook als je je nog niet als geïnteresseerde testreiziger had aangemeld, kan je je nu inschrijven voor een Noord/Zuidlijn testrit. En iedereen is van harte welkom, ook als je mogelijk beperkt bent in je mobiliteit. Het is immers de bedoeling dat straks iedereen gebruik kan maken van lijn 52. Kinderen onder de 12 jaar mogen mee, zolang er wel toezicht is door één of meerdere volwassenen. Daarnaast kun je je als groep inschrijven, als je maar zorgt dat je allemaal voor dezelfde testrit ingeschreven staat.

Na je inschrijving

We testen acht scenario’s, van tevoren zal je niet weten voor welk scenario je je inschrijft. Wel weet je dat je Noord/Zuidlijn testrit begint en eindigt op Centraal Station Amsterdam (CS), dat doen ze namelijk allemaal. Ons team ontvangt je graag in de centrale metrohal aan de voorkant van CS. We kijken er ontzettend naar uit om jou als testreiziger te mogen verwelkomen op de Noord/Zuidlijn.

Vragen?

Als je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging van je inschrijving en een week van tevoren ontvang je per e-mail ook je persoonlijke ticket voor de testrit en nog meer praktische informatie.

© GVB may 2024