Onze unieke regenboogtram was een echte eyecatcher tijdens Amsterdam Pride 2017
Leesduur Minder dan een minuut

Show your pride, enjoy the ride!

Amsterdam maakt zich op voor de jaarlijkse Pride Amsterdam. Van 29 juli tot en met 6 augustus 2017 is het weer zover. Negen dagen feest en met elkaar diversiteit omarmen. Als dé stadsvervoerder van Amsterdam laten we ook dit jaar onze betrokkenheid bij dit evenement zien.

Kleurrijke tram

We verbinden Amsterdam met de bewoners, bezoekers en mensen die hier werken en studeren. Iedereen is welkom in ons vervoer. We horen bij een van de beste werkgevers van Amsterdam, waar collega’s werken die met hun achtergrond, nationaliteit, leeftijd of geaardheid, een prachtige afspiegeling vormen van deze stad. Daar zijn we trots op!

Die trots en aandacht voor diversiteit willen we graag overbrengen op Amsterdam. Op zaterdag 29 juli 2017 onthullen we daarom een speciale tram die volledig in een Pride-themajasje is gestoken. Onder het motto: ‘Show your pride, enjoy the ride!’ vervoeren we onze reizigers in de meest kleurrijke tram van het land. Kom je de tram tegen, maak een foto en plaats hem online met hashtag #GayVB en wij delen hem op onze social media kanalen.

Door de hele stad

Je kunt onze kleurrijke #GayVB tram op wisselende lijnen tegenkomen.

© GVB may 2024